118 батьків загиблих Героїв отримають грошову допомогу у Львові

2182 0
Виплату отримають батьки тих Героїв, які загинули до 24 лютого цього року.
Фото: Патріот Донбасу

Фото: Патріот Донбасу

Щорічно в другу неділю травня в Україні відзначають День матері. Цього року свято випадає на 8 травня, а вже згодом, 19 червня, буде День батька. Із цієї нагоди у Львові виплатять матеріальну допомогу батькам воїнів-Героїв, які віддали життя за Україну. Про це повідомили у Львівському центрі надання послуг учасникам бойових дій.

Допомогу в розмірі 10 тисяч гривень отримають 118 батьків-мешканців Львівської міської територіальної громади на загальну суму 1 мільйон 180 тисяч гривень.

Читайте також: У Львові зробили стіну з квітів для вшанування загиблих воїнів і жертв російського вторгнення

Зазначимо, грошова допомога у Львові діє з 2015 року. До дня матері виплату отримають батьки тих Героїв, які загинули до 24 лютого цього року.

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.
 
 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!