На російсько-українській війні загинув Герой зі Львівщини

16085 0
Чоловік загинув під час виконання бойового завдання на Харківщині.
фото умовне

фото умовне

На фронті загинув захисник України та уродженець села Великосілки Ігор Груник. Про це повідомила Новояричівська селищна рада. 

«Ігор – уродженець с. Великосілки, закінчив місцеву школу. Багато років жив і працював в Італії. Перед початком війни повернувся додому, аби будувати життя в Україні. Проте клята війна зруйнувала його плани. Воїн в перші ж дні російського вторгнення став на захист рідної землі, а 25 лютого цього року в Харківській області обірвалося життя вірного сина України», – йдеться у повідомленні. 

Парастас відбудеться вже сьогодні о 14:00 у каплиці на вул. Пекарській, 52 у Львові. Чин похорону відбудеться завтра, у понеділок, об 11:00 в Гарнізонному храму Львова.

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!