12 проектів покращення Львова. Де презентуватимуть?

5561 1
130 учасників конкурсу молодіжних проектів «Lviv Young Project», 12 соціальних проектів, 5 місяців активної роботи. Сьогодні львів’яни можуть ознайомитися із результатами плідної діяльності молодих та амбітних людей, які брали участь у конкурсі.
фото: прес-служба ЛМР

фото: прес-служба ЛМР

Сьогодні, 17 червня, у великій сесійній залі Львівської міської ради (каб. 202) відбудеться презентація результатів молодіжних проектів «Lviv Young Project» та відзначення учасників. Початок о 15.00 год., – інформує прес-служба міста.

 

«Lviv Young Project» – це конкурс молодіжних проектів, в рамках програми стажування «Перший кар’єрний крок».  Напрямки роботи над проектами були запропоновані структурними підрозділами міськради (понад 10 напрямів-тематик) та сфокусовані на актуальних питаннях міста, громади. Два проекти були змодельовані та подані до розгляду учасниками конкурсу.

Тематики реалізованих проектів:

1. Ефективне використання енергії

2. Парк – територія дозвілля

3. «ПРОчитання»

4. Інвестиційна привабливість Львова

5. Профорієнтація школярів

6. Промоція здорового способу життя

7. «Зелена зупинка у місті Лева»

8. Діловий туризм у Львові

9. Львів – ввічливе місто

10. Lviv Dog-Friendly City

11. Планування простору для Центру надання адміністративних послуг

12. Львівський танцювальний фестиваль Dance point!

Серед експертів-тренерів: Галина Слічна, Андрій Москаленко, Андрій Шевців, Юліан Чаплінський, Софія Опацька, Анна Єгорова, Мар’яна Івашина, Дмитро Лозовицький, Юліан Верста, Сергій Трухімович, Аліна Юрьєва, Олег Мацех, Андрій Галушка, Іванка Гаврилко, Валентина Бартошик, Христина Пархуць, Ліна Остапчук, Євген Бойко, Сергій Васільєв, Уляна Коржевич, Мар’яна Єсип, Ірина Мицько та інші.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
17 Червня, 2015 11:51
Львів'янин Чаплінський ще той "експерт-тренер". Він молодь навчить як і за скільки продавлювати вигідні грошовим мішкам рішення.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!