23-річний вчитель зі Львова переміг в освітньому конкурсі

1725 0
Також він отримав грант від організації на мільйон гривень на втілення своєї освітньої мрії.
Фото: Facebook/Петро Сітек

Фото: Facebook/Петро Сітек

Одним із переможців Global Teacher Prize Ukraine 2023 став 23-річний вчитель зі Львова. Він переміг у номінації «Молодий вчитель». Нагороду вручила перша леді України Олена Зеленська  Про це повідомили на сайті проєкту «Освіторія».

Петро Сітек викладає у Школі вільних та небайдужих. Він є вчителем громадянської освіти. Викладає чотири роки. У своїй роботі Петро Сітек використовує різні активності, як дебати та квести. Також він отримав грант від організації на мільйон гривень на втілення своєї освітньої мрії.

«Віра – це найменше і одне з найважливіших речей, які ми можемо дати іншим людям. Це і є про небайдужість. Крок за кроком, від очей, які горять в учнів, до мрій, які здійснюються і зараз змінюють світ. Тому буйно мрійте, вірте в себе і в інших. Спільно ми зможемо зробити цю країну і світ кращими. Дякую, Слава Україні», – сказав під час нагородження Петро Сітек.

Нагадаємо, двом вчителям Львівського фізико-математичного ліцею призначили державні ордени. 

Довідково

Global Teacher Prize Ukraine – щорічна національна премія для вчителів – агентів освітніх змін, яка вручається з 2017 року та покликана відзначити досягнення вчителя не лише щодо своїх учнів, а й щодо суспільства та підкреслити важливість педагогів в Україні.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!