Новини
  • Україна попала в десятку країн за найбіднішими громадянами Україна попала в десятку країн за найбіднішими громадянами За даними німецької страхової компанії Allianz, які вона оприлюднила у своєму останньому «Звіті про світове багатство 2012 року», найбагатшими виявилися швейцарці та японці. Натомість одними з найбідніших виявились українці, вони опинились у десятці країн з найбіднішими громадянами.
  • У Львові пройде театральний фестиваль «Золотий лев-2012». Програма У Львові пройде театральний фестиваль «Золотий лев-2012». Програма «Золотий лев-2012» буде проходити з 27 вересня по 6 жовтня у Львові. В програмі фестивалю львів’яни та гості міста зможуть побачити вистави театрів з Києва, Харкова, Луганська, Чернігова, Львова, Кракова та Єлени Гури, Вільнюса, Бреста, Нью-Йорку, Тбілісі, Душанбе, Парижу, Брюселю, Праги, які будуть показуватись на сценах усіх львівських театрів.
  • 21 та 23 вересня у Львові перекриють декілька вулиць 21 та 23 вересня у Львові перекриють декілька вулиць У зв’язку з велоперегонами та велопарадом, що проходитимуть рамках міжнародної кампанії «Європейський тиждень мобільності», вулиці, якими прокладено веломаршрут будуть тимчасово перекриті для руху транспорту. Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.
  • Львівський театр «Воскресіння» готує три прем Львівський театр «Воскресіння» готує три прем'єри У сезоні 2012-2013 років глядачі львівського театру «Воскресіння» зможуть побачити прем'єри вистав «Сарана», «За дверима» та «Провінційні анекдоти».
  • Данило Яневський презентував у Львові свою книгу про УПА Данило Яневський презентував у Львові свою книгу про УПА На 19 Форумі видавців відомий телеведучий та доктор історичних наук Данило Яневський презентував свою книгу «Проект «Україна»: Жертва УПА, місія Романа Шухевича».
  • Львів Львів'янам покажуть сучасне польське кіно З 21 по 30 вересня відбудеться перегляд сучасного польського кіно „Під Високим Замком 2012”. 10 днів із польським кіно - це 30 кінострічок, понад 80 кіносеансів, зустрічі з видатними постатями польського кінематографу, лекції та дискусійні панелі, виставки, квест, вечір польської та світової музики з кінофільмів.
  • Прожитковий мінімум українців склав 1097 грн. Прожитковий мінімум українців склав 1097 грн. Фактичний розмір прожиткового мінімуму на серпень 2012 року у розрахунку за місяць на одну особу становив 1097 грн.
  • У Львові облаштують музей-криївку У Львові облаштують музей-криївку У приміщенні тиру, що на території музею національно-визвольної боротьби у Львові, облаштують облаштують повстанську криївку.
  • Грейпфрут, морква та буряк очищують печінку Грейпфрут, морква та буряк очищують печінку Для хорошої роботи печінки потрібно їсти певні овочі та фрукти, а також забрати зі свого раціону смажені страви, синтетичні продукти і напівфабрикати.
  • У Львові створять Парк любові У Львові створять Парк любові У Львові в ландшафтному парку "Знесіння" організації „Етра” та ГО „Львівське Ставропігійське Братство” розпочнуть створення "Парку Любові”.
  • Користуватись браузером Internet Explorer стало небезпечно Користуватись браузером Internet Explorer стало небезпечно Microsoft Corp попередила про знайдену помилку в роботі інтернет-браузера Internet Explorer, через яку персональний комп'ютер користувача може стати легкою здобиччю хакерів.
  • Свято кави у Львові. Програма Свято кави у Львові. Програма Програма кавових святкувань, які відбуватимуться у Львові із 28 по 30 вересня.
  • У Львові з нагоди професійного свята вчителі отримають премію У Львові з нагоди професійного свята вчителі отримають премію Усім педагогічним працівникам Львова до Дня вчителя виплатять щорічну грошову винагороду у межах 80% місячного фонду оплати праці.
  • В Україні обмежили готівкові розрахунки громадян В Україні обмежили готівкові розрахунки громадян Парламент надав Нацбанку право встановлювати граничні суми розрахунків готівкою.
  • Цими вихідними в Кам Цими вихідними в Кам'янці-Подільському пройде фестиваль «Республіка» 3 фестивальні дні, 3 сцени, близько 50 кращих рок-колективів країни, близько 10 поетів, більше 15 райтерів з України, Росії, Білорусії, Польщі та Іспанії. Фестиваль триватиме з 21 по 23 вересня в Кам'янці-Подільському.
  • У будинках в районі вул. Стрийської відновлять подачу гарячої води У будинках в районі вул. Стрийської відновлять подачу гарячої води Згідно з повідомленням прес-служби міської ради, працівники ЛМКП «Львівтеплоенерго» сьогодні ввечері відновлять подачу гарячої води до 29 будинків.
  • Найдешевша свинина - на Львівщині Найдешевша свинина - на Львівщині На Львівщині продають свинину за найнижчими в Україні цінами – 42,05 грн. за кг, а найвищі ціни зафіксовані у Запорізькій області – 50,33 грн. за кг.
  • У середу на Львівщині дощитиме У середу на Львівщині дощитиме У середу, 18 вересня, у Львові та Львівській області пройде дощ, очікується мінлива хмарність.
  • У Львові пройде всеукраїнський форум ОСББ У Львові пройде всеукраїнський форум ОСББ Метою проведення Форуму є обмін досвідом між представниками влади та ОСББ з усіх регіонів України та вирішення нагальних проблем, з якими щоденно стикаються українські ОСББ.
  • Canon запустив власне фотосховище Canon запустив власне фотосховище Компанія Canon запустила сервіс Project 1709. Він призначений для зберігання фотографій у мережі Інтернет та їх систематизації.
  • Куріння спричиняє хронічне безсоння Куріння спричиняє хронічне безсоння Якщо людина курить, значить, вона менше спить, а сам сон не гарантує того, що вона виспиться, вважають вчені.
  • У Львові пойде фест активного туризму і дозвілля «Манівці» У Львові пойде фест активного туризму і дозвілля «Манівці» У Львові 22-24 вересня відбудеться традиційний осінній фестиваль активного туризму і дозвілля «Манівці». Про це повідомляють організатори заходу.
  • Татам-одинакам у Львові виплатять допомогу Татам-одинакам у Львові виплатять допомогу З нагоди Дня батька, який святкували у третю неділю вересня, Львівська міська рада проводитиме виплату для татів, які самі виховують дітей. Про це повідомляє прес-центр міської ради.
  • Споживання кавуна покращує кровообіг Споживання кавуна покращує кровообіг Дієтологи зазначають, що кавун не має негативного впливу на організм людини.
  • Помститись оселі зла - рецензія на прем Помститись оселі зла - рецензія на прем'єру фільму Твоє місто спільно з Планетою Кіно ІМАХ у Львові започатковує нову рубрику для львів'ян - кіноогляди. Ми рецензуватимемо найкращі чи найрезонансніші новинки кіно, аналізуватимемо, рекомендуватимемо кому може бути цікавим їх перегляд. Першим для рецензії нашим журналістом ми обрали фільм "Оселя зла. Відплата", світова прем'єра якого була днями.
  • Renault представила оновлений бюджетний Logan
Renault представила оновлений бюджетний Logan Оновлений "Логан" став симпатичнішим завдяки новим фарам, бамперу і решітці радіатора.
  • На Львівщині зросло виробництво продуктів, напоїв та тютюнових виробів На Львівщині зросло виробництво продуктів, напоїв та тютюнових виробів У січні-серпні 2012р. порівняно з січнем-серпнем 2011р. на Львівщині збільшився випуск переробної промислової продукції.
  • Три львівські школи облаштують зовнішнім освітленням Три львівські школи облаштують зовнішнім освітленням Як повідомили з ЛКП “Львівсвітло”, йде мова про школи на вулицях Тарнавського,100, Трильовського,10, Антоненка-Давидовича, 6.
  • Вживання вітаміну В-3 забезпечує зростатання імунітету Вживання вітаміну В-3 забезпечує зростатання імунітету Американські вчені встановили, що найбільш потужним вітаміном, що протистоїть всіляким інфекціям, є В3. Дослідження показали, що цей вітамін здатний впоратися з бактеріями, перед якими безсила більшість існуючих ліків.
  • Жертвами хакерів стають 34% українських Інтернет-користувачів Жертвами хакерів стають 34% українських Інтернет-користувачів 34% українських користувачів Інтернету захищають дані за допомогою примітивних паролів, які легко підібрати хакеру. Про це свідчать результати дослідження компанії «О+К Research». Як показало дослідження, «підібраний або вкрадений зловмисником пароль може стати ключем до всієї інформації про користувача»: від персональних фотографій до номера кредитної картки.
  • Сьогодні у Львові та на Львівщині без опадів Сьогодні у Львові та на Львівщині без опадів Сьогодні, 18 вересня, у Львові температура повітря вдень прогріється до +24.
  • Українцям візову співбесіду спростить посольство США Українцям візову співбесіду спростить посольство США З 20 вересня Посольство США в Україні переходить на нову спрощену систему призначення візових співбесід та доставки документів.
  • Вживання винограду покращує роботу серця Вживання винограду покращує роботу серця Дослідники знайшли спосіб знизити основні чинники ризику серцево-судинних захворювань у чоловіків з метаболічним синдромом: знизити артеріальний тиск, поліпшити кровообіг і зменшити запалення. Це стало можливим завдяки природним компонентам, знайденим у винограді, під назвою поліфеноли.
  • У Львові відкрився безкоштовний гурток іноземних мов У Львові відкрився безкоштовний гурток іноземних мов Сьогодні за адресою вул. Мазепи, 13А (клуб дозвілля «Сонечко») відкрився гурток іноземних мов «Коло друзів». Про це повідомляють організатори гуртка.
  • Вул. Лесі Українки ремонтуватимуть до середини листопада Вул. Лесі Українки ремонтуватимуть до середини листопада Ремонтні роботи на вул. Лесі Українки на ділянці від вул. Театральної до вул. Підвальної триватимуть до середини листопада цього року. Про це повідомляє прес-центр міської ради.
  • Триває конкурс "Обличчя міста -2012" Триває конкурс "Обличчя міста -2012" У номінаціях конкурсу буде визначено найкращі компанії Львова, які гідно представляють місто і стають частиною його історії. Повідомляє Львівська торгово-промислова палата.
  • Сьогодні о 16:00 відкривають вул. Коперника Сьогодні о 16:00 відкривають вул. Коперника На вулиці Коперника у Львові ремонтні роботи виконали ще тиждень тому, однак, відповідно до технології, дорожнє покриття повинно вистояти. Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
  • Масаж обличчя та правильна постава - запорука здоров Масаж обличчя та правильна постава - запорука здоров'я Китайські вчені визначили 15 профілактичних дій, які сприяють зміцненню здоров'я.
  • АвтоВАЗ більше не випускатиме "класичної" моделі Lada АвтоВАЗ більше не випускатиме "класичної" моделі Lada Підприємство "АвтоВАЗу" завершило випуск "класичних" моделей Lada. У понеділок, 17 вересня, з конвеєра зійшов останній автомобіль Lada 2104.
  • Цієї п Цієї п'ятниці проведуть акцію "Велосипедом на роботу" В рамках масштабної кампанії «Велосипедом на роботу» у п’ятницю, 21 вересня, між працівниками львівських компаній та самими компаніями за узгодженим з ДАІ маршрутом відбудуться велоперегони.
  • Львів Львів'янам ремонтуватимуть будинки майже безкоштовно У Львові схвалили Програму співфінансування ремонтів будинків на 2012-2014 роки. Відповідне рішення прийняв виконком Львівської міськради.
  • Компанія Microsoft розповіла про «планшетний» Office 2013 Компанія Microsoft розповіла про «планшетний» Office 2013 У пакет увійдуть текстовий редактор Word, табличний процесор Excel, блокнот OneNote і програма для створення презентацій PowerPoint.
  • В Україні заборонять використання поліетиленових пакетів В Україні заборонять використання поліетиленових пакетів Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України підготувало проект закону, яким забороняється використання, виробництво і розповсюдження на території України поліетиленових пакетів.
  • Томатний сік регулює тиск та запобігає зайвій вазі Томатний сік регулює тиск та запобігає зайвій вазі Відомо, що свіжовичавлені соки — фреші — володіють корисними і цілющими властивостями, адже саме в них найбільше вітамінів і мікроелементів.
  • Вихідними на Львівщині дощитиме Вихідними на Львівщині дощитиме На вихідні, 15-16 вересня, у Львові нічна температура повітря триматиметься 7-10 градусів, а денна17-19.
  • У Львові триває виставка "Львівський меблевий салон" У Львові триває виставка "Львівський меблевий салон" Виставка триватиме з 12 по 15 вересня у палаці спорту "Україна".
  • Видавництво "Фоліо" презентувало книгу "27 регіонів України". Фото Видавництво "Фоліо" презентувало книгу "27 регіонів України". Фото Сьогодні у рамках Форуму видавців відбулась презентація книги видавництва "Фоліо" під назвою "27 регіонів України"
  • Вулицю Коперника відкриють 17 вересня Вулицю Коперника відкриють 17 вересня У понеділок, 17 вересня, вул.Коперника відкриють для руху транспорту, повідомила прес-служба Львівської міської ради.
  • Фестиваль польсько-українського партнерства  у Львові транслюватиметься наживо Фестиваль польсько-українського партнерства у Львові транслюватиметься наживо 15-16 вересня у центрі Львова проходитиме Фестиваль польсько-українського партнерства. Суть фестивалю полягає в презентації культурних візиток польських міст та воєводств-партнерів Львова та Львівської області.
  • iPhone 5 з iPhone 5 з'явиться в Україні в кінці жовтня Офіційно ввезені в Україну смартфони iPhone 5 від компанії Apple надійдуть у продаж 31 жовтня. Відомо, що ціна офіційно ввезеного в Україну смартфону буде від 7999 грн.
  • Гривня здає позиції перед валютою Гривня здає позиції перед валютою Курс євро на міжбанківському валютному ринку відкрився стрибком на 11 копійок – до 10,5920/10,6050 грн/євро, в порівнянні з 10,4804-10,4935 грн/євро вчора ввечері.
  • Зустріч з почесним гостем Форуму видавців транслюватиметься наживо Зустріч з почесним гостем Форуму видавців транслюватиметься наживо Сьогодні, 14 вересня 0 20:00 відомий письменник, лауреат Букерівської премії і почений гість Форуму видавців ДіБіСі П'єр презентуватиме на Форумі книгу «Світло згасло в Країні Див».
  • На одне робоче місце на Львівщині претендує 7 людей На одне робоче місце на Львівщині претендує 7 людей За даними моніторингу обласного центру зайнятості, у перших числах вересня на Львівщині, як і торік, на одне вільне місце праці, в середньому, претендували 7 осіб.
  • Рейтинг найпопулярніших українських продуктових брендів Рейтинг найпопулярніших українських продуктових брендів Найпопулярнішими торговими марками країни стали виробники курятини, солодощів, та пива.
  • Вживання калини, грейпфруту та чорниці зміцнює імунітет Вживання калини, грейпфруту та чорниці зміцнює імунітет З приходом осені потрібно особливо ретельно ставитися до здоров'я, адже в цей час організм особливо сильно потребує вітамінів і корисних речовин.
  • Юрій Винничук напише книгу про львівську кухню Юрій Винничук напише книгу про львівську кухню Вчора, на презентації книги "Танго смерті" Юрій Винничук заявив, що напише книгу про львівську кухню.
  • Львовом курсує безкоштовний автобус Львовом курсує безкоштовний автобус З 13 вересня, у Львові курсує соціальний маршрут зі сполученням вул.Широка («Вопак») – Рясне-2 («Вопак»). Проїзд у ньому безкоштовний для усіх категорій пасажирів.
  • Українці платитимуть податок за нерухомість Українці платитимуть податок за нерухомість Кабінет міністрів України планує зняти мораторій, що забороняє податок на нерухомість, замість мораторію з 1 січня буде введений податок на нерухомість.
  • Наступного четверга у Львові гратиме італійський джаз-гурт Наступного четверга у Львові гратиме італійський джаз-гурт У четвер, 20 вересня, у «ДжазКлубі.Львів» виступить італійський гурт «Kekko FornarelliTrio».Цей проект – результат роботи відомого італійського джазового піаніста Кекко Форнареллі, з яким він за останній рік об'їздив майже всю Європу.
  • Під Львовом хочуть збудувати сміттєпереробний завод Під Львовом хочуть збудувати сміттєпереробний завод Для найшвидшого і оптимального вирішення проблеми Грибовицького сміттєзвалища голова Львівської обласної державної адміністрації Михайло Костюк пропонує збудувати сміттєпереробний завод безпосередньо біля самого звалища – на території Збиранки. У такий спосіб можна займатись переробкою сміття та паралельно проводити рекультивацію і закриття існуючого звалища. Цю ініціативу Михайло Костюк озвучив сьогодні, 13 вересня, під час наради щодо вирішення проблем Грибовицього сміттєзвалища, яка відбулася у Львівській ОДА.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!