Автобус зі Львова потрапив в аварію в Австрії

3709 0
На одній з розв'язок на окружній дорозі Відня в 4:30 ранку в понеділок в ДТП потрапив автобус, в результаті чого 14 громадян України отримали травми різного ступеня важкості.
Фото: orf.at

Фото: orf.at

«14 чоловік на борту отримали травми, деякі серйозні, повідомив спікер пожежної служби Франц Респергер... За його словами, постраждалі – українські громадяни. Троє з них – команда водіїв, інші одинадцять – пасажири, всі повнолітні. Одна людина зникла з місця події і в стані шоку ходила по шосе», – йдеться в повідомленні австрійського видання Salzburger Nachrighten.

У той же час, австрійський інформаційний портал orf.at з посиланням на спікера Червоного Хреста Швехат Даніелу Ангеттер повідомляє, що з 14 чоловік, що знаходилися на борту автобуса, в ДТП постраждало 11, з них два – серйозно. Всі вони в даний час госпіталізовані до лікарні Відня і його передмість - Медлінга і Бадена. «Один з пасажирів протягом тривалого часу вважався зниклим без вісті... Для його пошуку був задіяв вертоліт. Людина була знайдена, він бродив в стані шоку по шосе», – пише видання.

«Автобус пробив захисну огорожу на шосе. І українські громадяни були травмовані силою цього удару, деякі серйозно», – зазначив Франц Респергер.

Також значні пошкодження отримав автобус. «Питання, що призвело до катастрофи, досі відкрите: передбачається, що або водій їхав занадто швидко по затяжний кривої, або заснув за кермом», – пише orf.at.

За даними Salzburger Nachrichten, на місці пригоди працює 70 осіб пожежників і рятувальників. В даний час шосе на розв'язці Швехат перекрито в обох напрямках, через що на трасах S1 і А4 утворилися затори загальною довжиною в 16 км.

Аввтобус слідував із Неаполя (Італія) до України, в тому числі Львова.

У виданні також нагадали, що поруч з цим місцем у 2008 році також відбулося ДТП за участю румунського автобуса, в якому постраждали 20 осіб.

Джерело: Інтерфакс-Україна

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!