Біля блокпосту Станиці Луганської висадять «Львівський гай»

813 0
Захід запланований на День прапора.
Фото: Новинарня

Фото: Новинарня

Львів’яни разом з мешканцями Луганської області спільно садитимуть «Львівський гай» поблизу Станиці Луганської з нагоди Дня Державного Прапора України. Про це йдеться в анонсі події.

Читайте також: Чайна плантація серед Бескидів. Як на Львівщині вирощують карпатський екочай

23 серпня о 13.00 год висадять 3 гектари лісу в районі легендарного блокпосту «Сталінград», на честь захисників Станиці Луганської у російсько-українській війні.

Активісти садитимуть сосну звичайну Pinus sylvestris. Саджанці сосни звичайної вирощені у Львівському лісовому перинатальному центрі та закуплені львівськими волонтерами.

Читайте також: На Луганщині поблизу селища, яке постраждало у лісових пожежах, висадили «Львівський гай»

До акції може долучитися кожен, учасників запрошують приходити із державним прапором (контактні особи на Луганщині: Дарія 0 (66) 031 39 09).

Нагадаємо, що на Луганщині поблизу селища, яке постраждало у лісових пожежах, у 2020 році висадили також «Львівський гай». Тоді на трьох гектарах висадили більше 10 тисяч саджанців сосни.


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!