Біля ТРЦ «Форум» у Львові розпочали демонтаж кіоску, який згорів 6 років тому

5190 0
Йдеться про тимчасову споруду на вул. Куліша, 46.
Фото: Львів.Містобудування

Фото: Львів.Містобудування

На вул. Куліша, 46 розпочали демонтаж тимчасової споруди, яка згоріла ще 6 років тому. Про це повідомив департамент містобудування Львівської міськради. 

«Кіоск, а точніше – згарище на вул. Куліша, 46а взялися демонтувати. Є згода і домовленість – усе, що залишилось від кіоску, забираємо, а ділянку приводимо до ладу. Таке місце у центрі міста точно заслуговує на порядний благоустрій», – вказав заступник міського голови Любомир Зубач.

Термін дії договору оренди тимчасової споруди на 120 м² закінчився ще у 2013 році, після чого власники, фактично, не мали жодних дозвільних та правовстановлюючих документів. 

Наразі власники погодилися самостійно демонтувати кіоск, який згорів ще у 2017 році. Окрім того, вони проведуть благоустрій на ділянці своїми коштами. 

Нагадаємо, що Tvoemisto.tv розповідало про судову справу щодо цієї ділянки, яка тягнулась декілька років. Деталі – за посиланням.  

Володимир Федорович
___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!