Бійці львівської 80-ки знищили підрозділ десантників із Пскова

4834 0
Українські захисники ліквідували дві бойові машини та 14 росіян.
Фото: Facebook/Командування ДШВ ЗСУ

Фото: Facebook/Командування ДШВ ЗСУ

В одному з районів виконання завдань бійці львівської 80-ї окремої десантно-штурмової бригади знищили підрозділ 76-ї десантно-штурмової дивізії повітряно-десантних військ російських окупантів з міста Псков. Про це повідомляється на сторінці командування ДШВ ЗСУ.

Читайте також: Львівські десантники взяли у полон трьох військових-зрадників з Криму

Українські захисники ліквідували дві бойові машини та 14 росіян.

В особистих документах одного зі знищених окупантів – старшого лейтенанта Романа Локоткова зазначено, що він проходить військову службу у 728-му окремому батальйоні зв'язку 76-ї десантно-штурмової дивізії. І відтепер, зв'язок він точно вже ніде не організує, додають у командуванні ДШВ ЗСУ.

Нагадаємо, вчора львівські десантники збили російський штурмовик Су-25 «Грач». Раніше захисники, працюючи в щільній взаємодії з розвідкою, успішно знищили щонайменше 73 одиниці російської техніки.

Фото зі сторінки Командування ДШВ ЗСУ


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!