Благодійні покази українського кіно у Львові. Де і коли відбудеться

909 0
Під час благодійних показів планують зібрати 400 тисяч грн, щоб придбати рації для Медичного батальйону.
Умовне фото

Умовне фото

Впродовж 21-23 жовтня у Львові відбудеться серія благодійних показів українського кіно «Три години для перемоги». Кінопокази відбуватимуться у Lviv Film Center та у Палаці Хоткевича.

Джерело: Львівська міська рада

Читайте також: Благодійний гастро-вечір і відкриття виставки «Мистецький фронт». Куди піти у Львові

Під час благодійних показів планують зібрати – 400 тисяч грн, щоб придбати 230 рацій Мotorola для Медичного батальйону «Госпітальєри». Оплата при вході на подію. Відвідувачів просять попередньо зареєструватись.

Коротко про програму:

21 жовтня о 18:00 у Lviv Film Center – показ фільму «Вусатий фанк»;

22 жовтня о 18:00 у Палаці Хоткевича – показ серії короткометражних фільмів про українські міста; також у межах показу відбудеться аукціон реквізиту з фільму «Любов і Риби»;

23 жовтня о 19:30 у Палаці Хоткевича – перегляд української анімації; також у межах події пройде акція «Запроси захисника та захисницю в кіно».

«Зараз ціна часу як ніколи висока, і ми поважаємо час глядачів, які прийдуть на наші покази. Тому хочемо показати фільми, які дають життєствердні враження і знання про людей нашої країни, очима різних режисерів», – зазначили організатори.

Нагадаємо, на сервісі Netflix опинилася низка фільмів, зокрема «Мої думки тихі», Антоніо Лукіча, «Захар Беркут», Ахтема Сеітаблаєв та Джона Вінна, «Зірки за обміном» Олексія Даруга, «Віддана», Христини Сиволап, «Фокстер і Макс» Анатолія Матешка, «Сторожова Застава» Юрія Ковальова, а також «Поводир» Олеся Саніна.

Антоніна Костик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!