Bolt запускає в Україні службу кур'єрської доставки

2006 0
Тепер водія Bolt можна буде викликати як кур'єра для доставки по місту невеликих пакетів і вантажу, який поміщається в багажному відділенні автомобіля.

Сервіс таксі Bolt запускає в Україні нову послугу доставки Bolt Delivery, в планах компанії - перевезення тварин. Про це повідомляє Економічна правда з посиланням на пресслужба компанії.

Тепер водія Bolt можна буде викликати як кур'єра для доставки по місту невеликих пакетів і вантажу, який поміщається в багажному відділенні автомобіля. До кінця листопада 2019 року послуга Bolt Delivery буде працювати в тестовому режимі в Києві, а вже з кінця листопада сервіс доставки буде доступний в переліку послуг, які надає компанія Bolt.

Читайте також: До Львова прийшло відоме естонське таксі. Як це працює 

Для того, щоб скористатися послугою, клієнту потрібно cкачати додаток Bolt Delivery, дочекатися водія і передати йому пакет і контактний номер телефону одержувача. При цьому розміри вантажу не повинні перевищувати 65х55х40 см.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!