Київ

Буча отримала два автобуси з Чехії

402 0
Автобуси будуть працювати на потреби Бучанської громади
Фото: Скриншот

Фото: Скриншот

Бучанська громада Київщини отримала допомогу із Чехії. Місцевий автопарк поповнився двома автобусами. Про це повідомив Бучанський міський голова Анатолій Федорук.

За словами міського голови, автобуси будуть працювати на потреби Бучанської громади — вони їздитимуть місцевими маршрутами. Транспорт комфортний, просторий, кожен розрахований на 24 посадкові місця.

«Дякуємо чеським партнерам за підтримку та нашому українському побратиму — місту Тячів за сприяння у цьому напрямку», — сказав Федорук.

Поки автобуси мають пройти технічні перевірки та отримати дозвіл на перевезення пасажирів. Цим займається комунальне підприємство «Бучатранссервіс».

Нагадаємо, напередодні у Бучу доставили нові трансформатори на суму майже 750 тисяч доларів. Прилади громада отримала в межах Проєкту енергетичної безпеки USAID. Пристрої встановлюватимуть замість старих, які працювали у громаді із 60-х років минулого сторіччя.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!