Через аварію на тепломережі майже 200 будинків у Львові залишаться без гарячої води

1733 0
Відновити подачу гарячої води мешканцям обіцяють до п’ятниці.
ілюстративне фото: Главком

ілюстративне фото: Главком

Через аварію на тепловій мережі  подачу гарячої води припинять майже до 200 будинків Шевченківського району. За інформацією ЛКП «Львівтеплоенерго», водопостачання припинять сьогодні, 6 вересня, орієнтовно о 23:00-24:00 годині. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Зокрема, йдеться  про будинки на вулицях Варшавська, Панча, Під Голоско, Хвильового, Інструментальна, Мазепи, Тичини, Лінкольна, Миколайчука, Щурата, Грінченка, Чигиринська, Творча, Назарука та прилеглі до них.

Читайте також: Як швидко оплатити комунальні послуги, не виходячи з дому. Вода

Аварія виникла в районі вул. Ковельської на тепломережі, діаметром 1000 мм, яка веде до ТЕЦ-2. Тут замінюватимуть компенсатор, будуть складні демонтажні та монтажні роботи. Відтак, відновити гаряче водопостачання споживачам планують у п’ятницю.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!