Через неправильний діагноз на Львівщині помер пацієнт. Лікарці оголосили підозру

899 0
Через кілька годин від моменту первинного обстеження хворий помер на робочому місці – території кар’єру.
Фото умовне / Pexels

Фото умовне / Pexels

Лікарці однієї із центральних районних лікарень області повідомили про підозру. Їй інкримінують неналежне виконання професійних обов'язків медичним працівником, що спричинило тяжкі наслідки для хворого. Про це повідомили у прокуратурі Львівської області.

Чоловік звернувся в лікарню для надання медичної допомоги із скаргами на високий артеріальний тиск та болі за грудиною. Лікарка-терапевтка приймального відділення провела огляд 63-річного пацієнта та зробила електрокардіограму.

За результатами чого встановила неправильний діагноз «Ішемічна хвороба серця» та відпустила хворого додому. Проте насправді у потерпілого був інфаркт міокарда, а відтак він потребував консультації суміжних спеціалістів та термінової госпіталізації у стаціонар. Через кілька годин від моменту первинного обстеження хворий помер на робочому місці – території кар’єру.

Читайте також: Лікарку на Львівщині спіймали на хабарі 1200 доларів

Нагадаємо, що у Львівському перинатальному центрі від інфекційного захворювання померла дівчинка, яка прожила чотири дні.

_____________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!