Політична реклама

Через ремонт вулиці Пекарської у Львові водії їздять по тротуарі

1094 0
Вчора, 22 травня, на ремонт закрили вул. Пекарську на ділянці від вулиці Туган-Барановського до вулиці Чехова. Водії автомобілів їздять тротуарами, бо проїжджа частина перекрита. Це створює небезпеку для пішоходів.

Начальник відділу комунального господарства Личаківської райадміністрації Юрій Равлик розповів, що водії повинні звертати увагу на дорожні знаки, зокрема зі сторони вул. Івана Франка стоять знаки «Дорожні роботи» і «Тупик», - пише Zaxid.net.

За його словами, доїхати на вул. Мечнікова можна по Личаківській. «Кому треба доїхати на Пекарську зі сторони вулиці Чехова, то повинні повернути на світлофорі на Чернігівській. Там немає проблем із проїздом», – додав Юрій Равлик.

Він зазначив, що вулицями Філатова і Донцова зможуть проїхати карети швидкої допомоги, а також можна під’їхати до своїх будинків чи закладів на цих вулицях.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!