Україна

Через збій «Дії» переможця Нацвідбору Євробачення оголосять завтра

947 0
Голосування триватиме від моменту відновлення роботи застосунку і до вечора 4 лютого.
Умовне фото

Умовне фото

Голосування за переможця Нацвідбору Євробачення-2024 триватиме з моменту відновлення «Дії» та протягом завтрашнього дня. Про це повідомив у прямому ефірі ведучий Тимур Мірошниченко.

Завтра, 4 лютого, орієнтовно о 19:05 закриють лінії голосування та оголосять переможця конкурсу. 

Зазначимо, що наразі проголосувати за обраного учасника не можливо у застосунку. Від початку голосування у фіналі Нацвідбору на Євробачення-2024 в «Дії» почались складнощі з роботою.

Читайте також: «Євробачення-2024». Оприлюднили пісні фіналістів 

Нагадаємо, що сьогодні відбувся Нацвідбір пісенного конкурсу Євробачення. Вже виступили усі учасники. Де подивитись, як проголосувати та хто бере участь читайте у новині.

Наталія Вареник

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!