Чи працюватимуть у Львові приватні садочки на час локдауну

4668 0
Діти мають більше проводити часу на свіжому повітрі, а кількість дітей в групах має бути не більшою, ніж 10 осіб.
фото: pda.myvin.com.ua

фото: pda.myvin.com.ua

Керівників приватних садочків просять переформатувати діяльність або запровадити додаткові обмеження, щоб вони могли працювати в умовах посиленого карантину. Про це йшлося на нараді із першим заступником міського голови Андрія Москаленка.

Читайте також: Лікарі розповіли, як почуває себе 17-річна пацієнтка ОХМАТДИТу, що мала 90% ураження легень 

«Ваші заклади відрізняються від комунальних садочків. Тому просимо вас, де можливо щось обмежити – обмежити, де можна переформатувати – переформатувати. Садочки мають працювати для тих, хто в умовах посиленого карантину продовжує працювати, і це найголовніше, що мають розуміти мешканці», – сказав Андрій Москаленко.

Керівники садочків запропонували дотримуватись протоколу, який був прописаний для закладів дошкільної освіти у липні, коли дітей зустрічають на вулиці, проводять температурний скринінг, у приміщеннях – дезінфекцію.

Діти мають більше проводити часу на свіжому повітрі, а кількість дітей в групах має бути не більшою, ніж 10 осіб.

Додамо, що у медзакладах перебувають 40 хворих дітей із Covid-19.

Читайте також: «Вірус справді змінився». Яким зараз є портрет хворого на Covid-19

Нагадаємо, що сьогодні міська комісія ТЕБ і НС вирішить, чи закривати у Львові садочки та чи зупиняти громадський транспорт.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!