Де та коли в Україні можна буде офіційно придбати iPhone 7

2589 0
Офіційні продажі смартфонів iPhone 7 і iPhone 7 Plus виробництва компанії Apple в Україні почнуться з 21 жовтня.
фото: /www.apple.com

фото: /www.apple.com

Про це йдеться в повідомленні компанії Asbis, офіційного постачальника смартфонів Apple в Україну. Нові iPhone з’являться в національних роздрібних мережах та інтернет-магазинах, які мають статус авторизованих продавців Apple, пише видання finance.ua.

Серед них – «Алло», «Цитрус», «Фокстрот», «Розетка», «MOYO», «Comfy», «Ельдорадо», «Brain», «iStudio», «Ringoo», «ТТТ».

Новинки будуть доступні українським покупцям в п’яти колірних рішеннях і трьох об’ємах пам’яті.

Ціна офіційного iPhone 7 складе від 23499 гривень, а iPhone 7 Plus – від 28999 гривень.

Офіційні iPhone супроводжуються гарантією від Apple на 12 місяців. Нагадаємо, міжнародні продажі iPhone 7 і iPhone 7+ стартували 16 вересня.

Спочатку новий смартфон надійшов у продаж в країнах так званої «першої хвилі» – Австралії, Австрії, Бельгії, Великобританії, на Віргінських островах, в Німеччині, Гонконгу, Данії, Ірландії, Іспанії, Італії, Канаді, Китаї, Люксембурзі, Мексиці, Нідерландах, Новій Зеландії, Норвегії, ОАЕ, Португалії, Пуерто-Ріко, Сінгапурі, США, на Тайвані, у Фінляндії, Франції, Швейцарії, Швеції та Японії.

Читайте також: Компанія Apple представила iPhone 7. Десять фактів про новинку

Нагадаємо, що після виходу іPhone7 набрав обертів контрабандний ввіз мобільних телефонів на територію України. Однак від 4-го жовтня смартфони iPhone 7 та iPhone 7 Plus офіційно дозволили використовувати в Україні як радіоелектронні засоби.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!