Політична реклама

Відтепер квитки у кіно львів'яни можуть замовляти за допомогою мобільного

1975 0
«Планета Кіно IMAX» стала першим українським брендом, який використовує мобільний додаток від Apple - Passbook

Наразі мережа кінотеатрів «Планета Кіно IMAX» єдина серед українських брендів, яка використовує новий стандартний мобільний додаток від Apple – Passbook, - повідомляють у прес-службі компанії.

Завдяки мобільному додатку для IOS і Android квитки можна купувати, не виходячи з дому, без поїздок в кінотеатр, без доступу до комп'ютера. Достатньо взяти свій мобільний пристрій і за пару хвилин придбати квиток. 

Після купівлі квитка через мобільний додаток «Планета Кіно IMAX» і його подальшого збереження в Passbook необхідно пред'явити цей квиток на екрані свого мобільного контролеру при вході в зал. 

Сканування здійснюється прямо з екрану мобільного телефону спеціальним пристроєм на базі iPod Touch.
 

Passbook - найпростіший спосіб зібрати авіа та кінобілети, купони, бонусні і дисконтні карти воєдино. По суті, Passbook - це місце, де зберігаються всі ваші квитки. 

 За допомогою Passbook і його push-повідомлень користувачі будуть дізнаватися про всі зміни у своїх квитках навіть в оффлайн-режимі.

Додаток Passbook підтримується версією IOS 6.0 тільки в IPhone і IPod Touch.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!