10-річна львів’янка перемогла у Міжнародному конкурсі в Італії. Відео

7532 0
Вона неодноразово була лауреаткою багатьох премій, як в Україні, так і за кордоном: в Італії, Чехії тощо.
фото надала вчителька єви ольга новаківська

фото надала вчителька єви ольга новаківська

Львів’янка Єва Орлянська, учениця 4 класу Львівської державної дитячої музичної школи №1 імені Кос-Анатольського, посіла перше місце на восьмому Міжнародному конкурсі  з гри на фортепіано «Città di San Donà di Piave». Загалом там брало участь 250 піаністів з 46 країн світу. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомила викладачка Єви Ольга Новаківська.

Це не перша участь дівчини у конкурсах такого рівня. Вона неодноразово була лауреаткою багатьох міжнародних премій. Наприклад, у Польщі, Італії, Чехії тощо.

«Ця учениця дуже талановита. Вона грає повноцінну програму, яку грають видатні музиканти. Це один з конкурсів, в яких вона перемогла. В дівчині вже є серйозні перемоги і у двохтурових конкурсах. Вона лауреат багатьох міжнародних конкурсів у Польщі, Чехії, Латвії, Італії та Україні», – каже викладачка.

Читайте також: Дитяча книжка – непереможна. Уляна Чуба – про перемогу в номінації Бі-Бі-Сі та Вітрогонів

Додамо, що цього року конкурс проходив в онлайн-форматі через карантинні обмеження. Для участі Єви в конкурсі спеціально зробили запис гри на фортепіано. Відео можна переглянути нижче:

Анна Чистякова

Відеозапис на фото надала вчителька Єви Ольга Новаківська

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!