Дівчину, що з простреленими колінами вивезла людей з Попасної, номінують на нагороду за героїзм

2447 0
У якому форматі відбудеться нагородження, наразі невідомо.
ФОТО: ПЕРШЕ ТМО

ФОТО: ПЕРШЕ ТМО

Щороку 17 вересня в Україні нагороджують людей за героїчні вчинки, які відбуваються протягом року. Номінувати на звання «Герой-рятувальник» планують 15-річну дівчинку з Бахмута, яка їхала автівкою з простреленими колінами 30 кілометрів та вивезла людей із Попасної. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив речник Головного управління ДСНС України у Львівській області Віталій Туровцев.  

«Щорічно у вересні відбувається нагородження «Герой-рятувальник». Ми відбираємо найбільш героїчні події та людей, які відзначилися в них. Будемо номінувати від Львівської області цю дівчинку, адже вона дійсно героїчно вивезла групу людей. Плануємо готувати подання для того, щоб в Києві її відзначили», – розповів він.

Читайте також: До Львова з Бахмута доправили 15-річну дівчинку, яка керувала авто з простреленими колінами

Поки невідомо, у якому форматі проведуть нагородження, проте в попередні роки президент урочисто нагороджував переможця.

Нагадаємо, що у четвер, 5 травня, до Львова доправили евакуаційним потягом 15 поранених українців з Бахмута. Серед них була 15-річна дівчинка, що їхала з простреленими колінами 30 кілометрів. Вона сказала, що їхала автівкою іще з трьома чоловіками та жінкою, але чоловіки через поранення не могли сісти за кермо, тому вирішила зробити це сама. 

Ольга Коваль 

Антоніна Костик


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!