Політична реклама

Для кращого здоров`я жінкам потрібно носити підбори висотою у 2,5см

1590 0
Американські вчені під керівництвом Майка О‘Ніла визначили ідеальну висоту жіночих підборів. У ході дослідження науковці встановили, що висота шпильки в 5 см, яка досі вважалась безпечною, насправді не сприяє збереженню здоров‘я. А "найкорисніші" підбори удвічі нижчі і мають 2,5 см у висоту.

Втім медики попереджають: постійне носіння туфель на надмірно високій шпильці може призвести до негативних наслідків.

Так само як і повна відмова від підборів. Мовляв, останнім часом дуже багато жінок все більше віддають перевагу взуттю на плоскій підошві і все частіше звертаються за медичною допомогою.

Вчені пояснили це тим, що у взутті без підборів стопа виявляється нестійкою, тому що постійно з’їжджає при ходьбі у внутрішню частину. Результатом цього стає розтягнення сухожиль, біль в ногах і пальцях. За словами вчених, необхідно носити взуття хоча б з невеликим каблуком.

Нагадаємо, минулого року вчені нортумбрійского університету прийшли до висновку, що жінки, які намагаються привернути до себе увагу за допомогою елегантного взуття, марно витрачають час, сили і гроші. За їх словами, чоловіки не помічають, у що взута дівчина, їх значно більше цікавить її постать і пластика в рухах.

Джерело: "ВКурсе"


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!