Для вступників до магістратури у листопаді проведуть повторне ЗНО

2089 0
Реєстрація розпочнеться 7 жовтня.
Фото: commons.com.ua

Фото: commons.com.ua

Міносвіти видало наказ про організацію повторної сесії єдиного вступного іспиту з іноземних мов для вступників до магістратури. Вона відбудеться 5 листопада, передає Освіта.ua.

Читайте також: Топ-20 шкіл Львова, чиї учні мають високі бали ЗНО. Інфографіка

У зовнішньому оцінюванні зможуть взяти участь вступники, які зареєструвалися для участі в єдиному вступному іспиті, але бажають повторно скласти ЄВІ. Також у ЗНО з іноземних мов можуть взяти участь абітурієнти, які не зареєструвалися для участі в основній сесії Єдиного вступного іспиту з іноземних мов.

Читайте також: У МОН розширять перелік спеціальностей, де магістрам треба буде складати ЗНО з іноземної мови

Реєстрація для участі в повторній сесії розпочнеться 7 жовтня і триватиме до 15 числа включно. Зареєструватись можна у приймальній комісії одного із закладів вищої освіти, у якому вступник бажає брати участь у конкурсному відборі.

Вступник вважатиметься зареєстрованим після отримання екзаменаційного листа та сплати коштів на рахунок Українського центру оцінювання якості освіти.

Читайте також: Як планують змінити вступ до вишів наступного року. Топ-10 пропозицій МОН

Пункти тестування для проведення спеціально організованої сесії ЄВІ створюватимуться в містах, де розташовані регіональні центри.

Раніше повідомлялось, що 17,6 тисяч вступників до магістратури не подолали поріг «склав/не склав» тесту з іноземної мови, що проводився цьогоріч у формі ЗНО.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!