Політична реклама

Дні Баха у Львові: 8 концертів зіграють у храмах та музеях. Розклад

1700 0
У травні стартують Дні музики Баха у Львові. Впродовж місяця почути твори німецького композитора можна буде у храмах та музеях Львова.
freshnews.pro

freshnews.pro

Відкриють Дні Баха у четвер, 1 травня, концертом «Партити і сюїти» в храмі Св. апостолів Петра і Павла (костел єзуїтів, вул. Театральна, 11). Гратимуть: Северін Денис (віолончель, Швейцарія) і Кирило Шарапов (скрипка, Україна), повідомили tvoemisto.tv оргнізатори концерту. Початок о 19:00.

На 9 травня запланований концерт в Музеї етнографії та художнього промислу (пр. Свободи, 15), де Павло Тітяєв (скрика) та Анастасія Бойко (фортепіано) виконають сонати для скрипки і клавіру. Початок о 17:00.

17 травня у храмі святого Антонія отців францисканців Богдан Дем’яненко виконає органний концерт Баха. Початок о 19:00.

Виступ камерного оркестру Тернопільської філармонії пройде 25 травня у храмі святого Лазаря (вул. Коперника, 27). Початок о 19:00.

На 27 травня заплановане виконання органних та камерних творів у Будинку органної музики (вул. Бандери, 8) – Олег Марцелюх (флейта), Олена Марцелюх (орган). Початок о 19:00.

1 червня у храмі святого Лазаря – концерт камерних творів Баха. Початок о 19:00. 7 червня на 19:00 в Латинскьому катедральному соборі (пл. Катеральна) виступатиме скрипаль Ігор Завгородній він зіграє сонати і партиту мі мажор. Завершаться Дні Баха 9 червня у Львівській обласній філармонії концертом, що розпочнеться о 19:00. Гратиме струнний ансамбль Collegium Musicum.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!