На правах реклами

До 25 серпня за старою ціною. Квартири бізнес-класу в «Avalon UP» у серпні подорожчають

2114 0
Чим приваблює «Avalon UP» і які зручні умови для покупки пропонує девелопер.
Фото: Avalon

Фото: Avalon

Уже вкінці серпня ціна за метр квадратний у житловому комплексі зросте на 10%. Цей процес цілком закономірний, оскільки ближче до завершення будівництва, збільшується і вартість житла. Девелоперська компанія «Avalon» завчасно попереджає про зміни, щоб усі, хто планують покупку, ще змогли зробити це за актуальною ціною.

Першу секцію найвищого хмарочоса Львова вже успішно передали власникам помешкань, а друга зараз на завершальному етапі будівництва. Чим приваблює «Avalon UP» і які зручні умови для покупки пропонує девелопер, ділимося далі.

Почнемо з самого будинку: підземний паркінг, дизайнерське лобі з панорамною зоною відпочинку, стійкою для консьєржа та місцем для візочків. Додому підвозить швидкісний ліфт, що долає один поверх за дві секунди. На кожному поверсі розташований балкон загального користування, з якого видно навіть ратушу.

Краєвид – це перевага, яка найбільше запам’ятовується. З кожного боку Львів відкривається по-новому, а чим вище, тим більше заворожує. Але жити на висоті – це не лише про поверх, це також про всі особливості бізнес-класу.

Бізнес-клас – це послуги власної управлінської компанії «Avalon Facility Service», яка щодня турбується про ідеальну чистоту всіх зон загального користування, а також відповідає за цілісність будівлі, систему опалення, кондиціонування, вентиляції, освітлення та водопостачання. «AFS» – це і консьєрж-сервіс, адже забезпечення комфорту жителів також довіряють лише їм.

Що на території. Сучасний ігровий майданчик з акцентом на безпеку дітей, відпочинкові зони з ландшафтним дизайном, спортивний майданчик, внутрішня інфраструктура – комерція на перших поверхах для забезпечення повсякденних потреб мешканців. Одразу біля житлового комплексу компанія збудує торгово-розважальний центр, де буде гіпермаркет та зони для відпочинку з ресторанами та кав'ярнями. Місце однозначно стане новою точкою для дозвілля сихівчан.

Зручнішої локації на Сихові просто не існує, адже житловий комплекс знаходиться в центрі спального району біля великої зеленої зони – парку імені Івана Павла ІІ. Поблизу є школи, дитячі садочки, продовольчі ринки, кафе, ресторани, поліклініка, спортзал з басейном. Тут також хороша транспортна розв’язка, щоб дістатися в будь-яку точку міста, а до найближчих зупинок трамваю та автобусів всього декілька хвилин ходу.

Детальніше про житловий комплекс та умови розтермінування розкажуть менеджери: 0800 500 055.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!