Допомогли 4 тисячам пацієнтів. На Львівщині звершив місію американський польовий госпіталь

1924 0
Медики безкоштовно надавали медичну допомогу переселенцям та всім, кому вона була потрібна в умовах війни.
Фото: Дарія Кучер

Фото: Дарія Кучер

Американський польовий медичний госпіталь, який був розташований на паркінгу одного з торговельних центрів Львова, завершив свою місію на Львівщині, але продовжить роботу в Україні, повідомляє Львівська ОВА.

За весь час його функціонування медики безкоштовно надавали медичну допомогу переселенцям та всім, кому вона була потрібною в умовах війни, зокрема, провели понад 100 операцій та надали допомогу 4000 пацієнтів.

Читайте також: Польовий шпиталь поблизу Львова приєднали до госпіталю у Винниках

Медики, які прибули для роботи у госпіталі, працюють у медичних закладах США, а частина з них мають досвід роботи в Іраку.

Нагадаємо, польовий шпиталь поблизу Львова відкрили 14 березня. Він працював цілодобово. Розгорнули польовий шпиталь американські лікарі із організації, що працює в багатьох країнах світу. Безкоштовну невідкладну, хірургічну медичну допомогу тут змогли отримати вимушено переміщені особи або ті, хто постраждали від військового конфлікту. Також тут надавали стаціонарні, амбулаторні послуги та послуги для жінок та дітей, включно з акушерством.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!