Dragon Capital став власником бізнес-центру Viking у Львові

2121 0
Першими орендарями бізнес-центру стали IT-компанії.
Фото з презентації бізнес-центру класу «А» у Viking Park

Фото з презентації бізнес-центру класу «А» у Viking Park

Компанія Dragon Capital придбала бізнес-центр «VIKING», що на вулиці Зеленій, 151. Це новий офісний об'єкт класу «А», розташований на перетині вулиць Зеленої та Пимоненка у Сихівському районі міста Львова.

Читайте також: Dragon Capital придбав Львівський індустріальний парк

Бізнес-центр складається з двох секцій (9 та 12 поверхів відповідно) загальною площею 18 766,1 кв.м., а також парковки на 102 машиномісця. Об’єкт ввели в експлуатацію у серпні 2021 року.

«Це наш другий бізнес-центр у Львові та 14-ий у портфелі офісної нерухомості Dragon Capital в Україні. Перший офісний об’єкт у Львові ми збудували у 2020 році у межах розширення нашого ТРЦ Victoria Gardens, додавши до 52 тис. кв.м. торгових площ 8 тис. кв.м. офісів. Ми бачимо великий потенціал у ринку комерційної нерухомості Львова і окрім торгових та офісних об’єктів розвиваємо тут також масштабний проєкт індустріального парку М10 Lviv Industrial Park на понад 140 тис. кв.м», – зазначив генеральний директор Dragon Capital Томаш Фіала.

За його словами, першими орендарями бізнес-центру стали IT-компанії. 

Суму, за яку Dragon Capital купив бізнес-центр, не розголошують. Раніше міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що Dragon Capital сплатила понад 54 мільйони гривень податків, і що така сума є «ресурсом для того, щоб планувати вул. Зелену, яку потрібно буде реконструювати». 

Читайте також: Компанія Dragon Capital купила завод мінеральних вод у Трускавці

Засновником та кінцевим бенефіціаром «Dragon Capital» є чеський бізнесмен Томаш Фіала. Компанія створена в Україні у 2010 році. На сьогодні їй належить найбільший ТРЦ Західної України «Victoria Gardens», бізнес-центр «Viking Park» та «Ідея Банк» у Львові. Також компанія планує збудувати індустріальний парк «Рясне-2».  

 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!