У Броварах виявили 14 загиблих, серед яких 1 дитина та 9 осіб на борту, травмовані понад 25. Оновлено

622 0
Станом на 15 годину, у ДСНС повідомили про виявлення однієї загиблої дитини, а не чотирьох, як звітували раніше.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

За уточненою інформацією, станом на цю годину, після проведення ідентифікації, на місці падіння вертольота виявлили 14 загиблих осіб, з них 1 дитина та 9 осіб, які перебували на борту.

Травмовань різних ступенів тяжкості зазнали 25 осіб (з них 11 дітей). З-поміж постраждалих унаслідок падіння гелікоптера у Броварах є вагітна жінка. Її та інших постраждалих госпіталізували — повідомив мер міста.

Нині продовжуються пошуково-рятувальні роботи підрозділами ДСНС у будівлі ДНЗ.

Читайте також: Генпрокуратура розглядає всі можливі версії аварії гвинтокрила з керівництвом МВС.

Нагадаємо, сьогодні близько 8:20у Броварах біля дитячого садочка впав гвинтокрил ДСНС. На борту перебували міністр Денис Монастирський, перший заступник міністра Євгеній Єнін та державний секретар Юрій Лубкович.

Додамо, що СБУ розпочала провадження через падіння гелікоптера у Броварах, серед основних версій — порушення правил польоту, технічна несправність і умисні дії.

Ігор Ющенко

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!