Двоє бійців із Львівщини загинули на війні з окупантами

4680 0
У бою з ворогом загинули Степан Іванів та Володимир Шаргута.

Степан Іванів

У бою з російськими окупантами загинув мешканець Львівщини Степан Іванів. Про це повідомила Миколаївська міська територіальна громада.

«Солдат Степан Миколайович Іванів із с. Устя загинув у російсько-українській війні біля населеного пункту Іванівське, поблизу Бахмуту, Донецької області», – йдеться в повідомленні.

Про дату зустрічі та прощання з воїном повідомлять додатково.

Володимир Шаргута

На війні із окупантами унаслідок важкого поранення загинув захисник із Львівщини Володимир Шаргута. Йому було 34 роки. Про це повідомила Пустомитівська територіальна громада.

«12.05.2023 року Володимир отримав важке поранення, внаслідок російської агресії, під час бойового зіткнення з силами противника на території Куп'янського району Харківської області, боровся за життя. 17 червня 2023 року помер в медичному закладі», – йдеться в повідомленні.

Володимир був учасником антитерористичної операції на сході України. У 2022 році його призвали на військову службу до Збройних Сил України Нововолинським РВК на посаду «Стрілець-санітар 9 роти військової частини А1008»..

______________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!