Дитяча лікарня на Орлика матиме навігаційну систему за 6 тисяч євро

1402 0
Навігація в лікарні полегшить орієнтацію та рух потоку пацієнтів.
Фото: Львівська дитяча лікарня

Фото: Львівська дитяча лікарня

У львівській міській дитячій лікарні, що на вул. Орлика, планують впровадити систему навігаційних та інформаційних вказівників. Оскільки лікарня має різні корпуси з окремими входами та виходами, пацієнтам буде легше орієнтуватися і швидше потрапити у потрібне відділення. Про це повідомив головний лікар дитячої лікарні Дмитро Квіт.

Читайте також: У львівській дитячій лікарні планують створити центр кохлеарної імплантації

Для впровадження навігаційної системи у клініці львівська дитяча лікарня виграла міні проєкт USAID в рамках онлайн-курсу «Кращі практики управління медичним закладом» від НСЗУ. Сума гранту – 6 тисяч доларів.

«У зв’язку з великою територією нашої дитячої лікарні та більше 20-ти відділень, які розташовані у різних корпусах лікарні з окремими входами та виходами, пацієнти медичного закладу часто не одразу орієнтуються як їм потрапити у потрібне відділення. Навігаційна система лікарні потребує негайної уваги та покращення, аби клініка стала ще більше зручною для пацієнтів», – каже Дмитро Квіт. 

За його словами, це перше масштабне впровадження системи навігації серед закладів охорони здоров’я такого масштабу.

Як зазначила лікарка-отоларингологиня Мар’яна Черкес, яка є відповідальною за написання міні проєкту та його реалізації, проєкт планують реалізувати до осені цього року. Саме зараз триває розробка архітектурної частини проєкту.

Читайте також: На першу трансплантацію у лікарні на Орлика очікує трирічна дитинка

Нагадаємо, у березні цього року у дитячій лікарні на вул. Орлика запрацювало нове відділення інтенсивної терапії. Лікування тут проходитимуть важкі пацієнти після нейрохірургічних, реконструктивних операцій та після трансплантацій. Також тут планують відкрити стаціонарне дитяче психіатричне відділення.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!