Фільм тижня у Львові: «У темному-темному лісі»

3601 2
Цього Різдвяного тижня Tvoemisto.tv рекомендує таємничу сімейну мюзикл-комедію «У темному-темному лісі». Бійтеся своїх бажань – наскрізна і захоплююча ідея стрічки.

Головні герої мюзиклу «У темному-темному лісі» – бездітна сімейна пара. Пекар Джеймс Корден та його дружина – булочниця Емілі Блант мріють про діточок, проте все марно – адже на них накладено прокляття. Зняти його вдасться лише поспілкувавшись з відьмою Меріл Стріп, що наклала чари. Для цього пара відправляється до лісу, де вони зустрінуть Попелюшку  з принцом , Червону Шапочку, Рапунцеля, Джека із казки про бобове стебло та багато інших героїв. Яке ж воно – життя улюблених героїв після фрази «довго та щасливо»?

Країна: США.  Рік: 2014. Жанр: комедія, мюзикл, фентезі. Режисер: Роб Маршалл.

Сценарист: Джеймс Лепін. Продюсер: Джон ДеЛюка, Роб Маршалл .

Головні ролі виконали: Джонні Депп, Анна Кендрік, Кріс Пайн, Емілі Блант, Меріл Стріп, Крістін Баранскі, Люсі Панч, Джеймс Корден та деякі інші.

Мова дублювання: українська. Тривалість: 124 хв. Вікові обмеження: від 14 років.

Цій екранізації передувало декілька спроб перенести популярний мюзикл зі сцени на екран. За постановку взявся Роб Маршалл , в уміння якого знімати мюзикли сумнівів немає. Секрет багаторічного успіху казки у її актуальності для усіх поколінь. Переплетення сюжетів казок братів Грімм лише на перший погляд виглядає легковажно. На справді ж глядач на власні очі побачить, куди можуть завести власні бажання.

Стрічку можна переглянути щодня до 14 січня о 10:45, 12:45, 16:45, 18:45 в кінотеатрі «Планета кіно» (с. Сокільники, вул. Стрийська, 30). 


Читайте також:
3 Лютого, 2015 08:44
Oleksandra Була з дітьми (10 та 5 років) - всім сподобалось! багато музики! типовий "дісней" - як комплімент, пісні без перекладу (діти знайомі з англійскою - були дуже задоволені) ктасиві актьори - загалом - позитивні враження!
8 Січня, 2015 00:02
Lex Капець, як ви можете рекомендувати цей фільм. Це НЕ типовий фільм від Дісней. І це точно фільм не для дітей.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!