На правах реклами

Forest Complex GORA від SENSAR Development – новий відпочинковий комплекс у серці Карпат

986 0
У гірській частині Львівщини запроектували новий сучасний комплекс, в якому хочуть поєднати автентичні архітектурні мотиви Бойківщини з сучасним дизайном. На самій вершині гори будуть стилізовані котеджні будинки, власний парк, розваги, природні водойми, SPA-центр тощо.
GORA - відпочинковий комплекс на вершині гори в серці Карпат

GORA - відпочинковий комплекс на вершині гори в серці Карпат

У Львові на початку грудня представили проєкт нового відпочинкового комплексу Forest Complex GORA, що розташований у передмісті смт Славське, у гірській частині Львівської області. Презентація, яка відбулася на початку грудня у Grand Hotel у Львові, відкрила новий етап для SENSAR Development. Марк Марченко, СЕО та засновник SENSAR Development, разом з Оленою Бартуль, директоркою та керівницею відділу продажу компанії, і Миколою Тимоцко, засновником компанії Team Up Development, представили цей спільний проєкт інвесторам, партнерам та всім, хто бажав дізнатись більше про інвестиційні проєкти компанії. 

Forest Complex GORA – це не просто новий відпочинковий комплекс, а справжня мозаїка розваг, розташованих прямо на вершині гори з краєвидами на 360° та розвиненою внутрішньою інфраструктурою. Серед його особливостей – 27 стилізованих котеджних будинків, апарт-готель, чотири гектари лісу, автомобільна дорога вздовж гори, 22 кілометри гірських пішохідних маршрутів, два гектари власного парку, декілька природних водойм, оздоровчий SPA-центр, критий та відкритий басейни, розважальний та ігровий центри, ресторан з панорамним видом на карпатські гори та зони, призначені для активного відпочинку.

У SENSAR Development врахували й історичну спадщину землі, на якій проєктується комплекс. Марк Марченко підкреслив:

«Ми створюємо не просто гірське містечко, а звертаємось до багатої культурної спадщини, щоб створити щось унікальне. Одна з наших задач  поєднати автентичні архітектурні мотиви Бойківщини з сучасним дизайном».

Головна особливість цього проєкту – у вдалому поєднанні різноманітного відпочинку та інвестиційної привабливості. Гості, присутні на презентації, отримали детальну інформацію щодо прибутковості комплексу.

Щоб дізнатися більше про проєкт, звертайтеся до офісу продажу SENSAR Development за номерами: 066 707 09 08, 068 707 09 08.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!