Голова КПЛ: Російські компанії у Львові скаржаться на бойкот

2715 0
«Представництва російських компаній скаржаться на погану фінансову ситуацію, оскільки люди в нас активні і намагаються не купувати російських товарів», – розповів в ефірі tvoemisto.tv голова ГО «Комітет підприємців Львівщини» Роман Зафійовський. «Є підприємтсва у Львові, які мають контракти з Росією, торгують з нею чи виробляють щось на російські ринки. Але в нас є зворотне падіння, у нас представництва російських компаній скаржаться на погану фінансову ситуацію... Проте наразі я не чув, щоб хтось закривався, принаймні так офіційно щоб гримав дверима і виходив з ринку», – сказав він.

 

Щодо наміру Львівської міської ради у четвер, 10 червня, прийняти ухвалу про обов’язкове маркування товарів російського виробництва, Роман Зафійовський сказав, що таке рішення матиме виключно рекомендаційний характер. Проте ініціатива загалом, на його думку, є позитивною.

«В світі усі маркують, вся Європа має маркування. Зараз це політичне питання, адже є агресор, є Росія – країна, яка нападає, озброює, засилає війська сюди, воює проти України. Зараз у нас має бути гасло, як за молодості мого дідуся – за Польщі: «Свій до свого по своє», – сказав голова КПЛ.

Нагадаємо, 27 червня 2014 року Україна підписала економічну частину угоди про асоціацію з ЄС. Про те, як вплинуть ці зміни на український бізнес – читайте у розмові Tvoemisto.tv з керівником Інституту економічних досліджень і політичних консультацій, доктором економічних наук Ігорем Бураковським.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!