На правах реклами

Хочеш стати програмістом? Основні поради для новачків в ІТ-сфері

5529 0
Більшість людей роблять мрією всього свого життя те, чого можна досягти за тиждень. І хоча стати програмістом за тиждень не вдасться, це можна зробити за 5 місяців, виділивши 5-6 годин на тиждень у вільний час. Таке навчання зручно поєднувати з роботою та іншими улюбленими заняттями.

Все що для цього потрібно - це систематичність і дотримання графіку занять та підтримка викладача, який зможе дати відповіді на всі запитання, пояснити просто складні речі та поділитися секретами з власного досвіду.

Випускник комплексного курсу Java Developer в навчальному центрі “Логос” Сергій поєднував навчання з постійною роботою, вихованням маленької дитини та активним відпочинком. Ще до завершення курсу та отримання сертифікату Сергій  почав розсилати резюме на вакансію Junior Java developer в ІТ-компанії. Оскільки крім хорошого знання матеріалу в нього вже був розроблений власний проект, який є обов’язковою частиною навчання на цьому курсі, свою першу роботу девелопера він отримав дуже швидко і без сумнівів звільнився з попередньої роботи. Зараз Сергій  працює з великими торговими інтернет-платформами, отримує гідну зарплату  і не жаліє про прийняте рішення. 

Ще однією чудовою можливістю для людей, які хочуть стати програмістами, навчитися професійно створювати власні сайти, але не хочуть витрачати на це роки життя, є комплексний курс Front-end developer. Курс складається з восьми дисциплін, починаючи з основ програмування, тобто розроблений для абсолютних новачків в ІТ-сфері. Він містить комплекс знань, необхідних для створення сайтів  та оптимізації і просування власного продукту. Як і курс Java developer, цей курс завершується розробкою власного проекту, який буде перевагою при прийнятті на роботу.

Та останнім часом все більше людей хочуть займатися саме тестуванням, як напрямом, який є найшвидшим входом в світ  ІТ. Навчаючись в Школі тестування на інтенсивному курсі кожного дня протягом трьох тижнів можна здобути всі необхідні знання, щоб отримати свою першу роботу в ІТ. Щоденно проводяться чотири заняття: тестування та англійська мова, оскільки володіння нею є невід’ємною вимогою до вакансії тестувальника. Навчання на цьому курсі буде зручним для людей з будь-якого куточка країни, адже Школа тестування забезпечує своїх студентів проживанням, харчуванням та культурною програмою у вікенд.

А людей, які бажають поєднувати вивчення тестування зі щоденною роботою Школа тестування запрошує на комплексний п’ятимісячний курс. Також з березня 2016 року стартує онлайн-курс з тестування.

Але ж не програмуванням єдиним. Світ ІТ має чимало інших цікавих напрямів. В навчальному центрі “Логос” кожен зможе знайти саме те, що буде найбільш необхідним: проектування, 3D моделювання, комп’ютерна графіка, верстка, системне адміністрування та багато іншого.

То ж не варто боятись міняти своє життя на краще, адже ми живемо лише раз!

Записатись та отримати всю детальну інформацію про курси в НЦ “Логос” можна за телефоном (067) 990-37-93, (032) 225-74-06, а також на сайті.

Навчальний центр "Логос" у соцмережах: FacebookКомп'ютерні курси Логос в Google+ та Twitter.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!