Київ

Кабмін затвердив Дубревського на посаді гендиректора аеропорту «Бориспіль»

1050 0
Олексія Дубревського ще в липні 2021 році обрали директором Міжнародного аеропорту Бориспіль за результатами відкритого конкурсу.

Кабінет міністрів погодив кандидатуру Олексія Дубревського на посаду генерального директора державного підприємства «Міжнародний аеропорт Бориспіль». Про це повідомив представник уряду в парламенті Тарас Мельничук.

Олексія Дубревського ще в липні 2021 році обрали директором Міжнародного аеропорту Бориспіль за результатами відкритого конкурсу. До того він керував КП «Міжнародний аеропорт Запоріжжя».

Дубревський має більш ніж 15-річний досвід роботи у сфері управління авіаційною інфраструктурою. Він працював у таких компаніях як LufthansaAG, КП «Міжнародний аеропорт Донецьк ім. С.С. Прокоф'єва», «Міжнародний аеропорт Рас-ель-Хайма» (ОАЕ). 

Зазначимо, 1 березня 2023 року ексголову аеропорту «Бориспіль» та МАУ Євгенія Дихне засудили до п'яти років позбавлення волі.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!