Київ

Кличко нагородив відзнакою «За сприяння обороні Києва» волонтера та шеф-кухаря Ектора Хіменеса-Браво

688 0
Відомий колумбійський шеф-кухар вже 13 років живе та працює в Україні.
Ектор Хіменес-Браво з відзнакою "За сприяння війську". Фото: Ектор Хіменес-Браво/instagram

Ектор Хіменес-Браво з відзнакою "За сприяння війську". Фото: Ектор Хіменес-Браво/instagram

Нагороду вручили під час засідання Київради 30 травня.

Ектор Ісмаель Хіменес-Браво отримав відзнаку «За проявлену мужність, патріотизм, високу громадянську позицію, героїзм, що сприяли обороні столиці України міста Києва нагороджується відзнакою київського міського голови нагрудним знаком “За сприяння обороні Києва”».

Нагрудний знак вручив мер міста Віталій Кличко.

У липні 2023 року Ектор Хіменес-Браво отримав нагороду "За сприяння війську" від головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. 

Ектор Ісмаель Хіменес-Браво — канадський та український шеф-кухар колумбійського походження, бізнесмен, телеведучий. Суддя проєкту “МастерШеф Україна”, викладач кулінарного мистецтва, засновник консалтингової компанії Bravo Restaurant Group. Володар престижної кулінарної премії “The World Master Chef”.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!