Куди піти на вихідні. Tvoemisto.tv рекомендує

1962 0
Цими вихідними у Львові пройде гаражний розпродаж, відбудеться акустичний концерт Ivanа NAVI та відсвяткують Купала на Вірменській.
фото: lvivnews.info

фото: lvivnews.info

Субота, 6 липня

Ніч фільмів Вуді Алена

Коли: 23:00-05:00

Де: кінопалац на вул. Театральній, 22

Скільки: від 100 грн

Проект Ніч фільмів Вуді Аллена проїхав багато міст, тепер він у Львові. Серед фільмів – Світське життя, Вікі Крістіна Барселона та інші.

Gorgany Garage — гаражний розпродаж спорядження для друзів

Коли: 11:00-20:00

Де: Лижв’ярська, 42

Приходьте та купуйте туристичне спорядження, одяг та взуття за крутими цінами. Приносьте свої речі, якщо вони не підійшли, або ви вже ними не користуєтеся.

Вистава «Діді і Дада»

Коли: 19:00-20:15

Де: Перший театр, вул. Гнатюка, 11

Скільки: від 175 грн

Вистава, побудована на реальних подіях, за книгою Сімони Берто.

Акустичний концерт Ivan NAVI

Коли: 19:00-23:00

Де: FestRepublic, вул. Старознесенська, 24

Скільки: 299-499 грн

Ivan NAVI відсвяткує свій день народження акустичним концертом у Львові на даху Fest! Republic. Закрита вечірка і обмежена кількість квитків, спеціальна програма і неформальне спілкування з артистом, святковий торт, конкурси і подарунки для гостей, лише найближчі друзі і найвідданіші фани!

Неділя, 7 липня

Спецкурс: перша допомога при ДТП

Коли: 10:00-18:00

Де: вул. Стрийська, 202, офіс 707

Скільки: квитки за посиланням

Курс рекомендований для всіх учасників дорожнього руху – водіїв, пасажирів, мотоциклістів, велосипедистів і пішоходів. Програма побудована таким чином, щоб отримані знання можна було відразу відпрацювати на практиці (30% теорії і 70% практики). Сертифіковані інструктори навчать, як стабілізувати стан людини до приїзду швидкої згідно з міжнародними і українськими стандартами.

Купала на Вірменській

Коли: 17:00

Де: вул. Вірменська, 8

Цього року галерея «Мамина світлиця» святкує своє десятиріччя! Львів’ян запрошують долучитися до події, що відбудеться в день Івана Купала. Програмою передбачено модний показ просто неба, де побачите унікальні давні народні сорочки, традиційні костюми, а також сучасні яскраві образи в етно-стилі.

Ліст і Йон. Орган і фортепіано

Коли: 14:00-16:00

Де: Львівський органний зал, вул. Бандери, 8

Скільки: від 50 грн

Олена Мацелюх та Меланія Макаревич виконають твори метра рояля Ференца Ліста та титулярного органіста Ватикана П’єтро Йона.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!