Київ

Кияни підтримали четверту петицію про скасування зупинки транспорту під час тривог

649 0
Зараз набирає підписи ще одна аналогічна петиція. Попередні три відхилили.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Чергова петиція щодо скасування заборони руху громадського транспорту під час повітряної тривоги набрала необхідні 6 тисяч голосів і має бути розглянута.

Петиція №11850 була подана 16 березня і станом на 24 квітня набрала необхідні для розгляду 6 тисяч голосів.

«З огляду на те, що Київ став ще більш захищеним у повітряному просторі, а в деякі дні кількість повітряних тривог дуже велика, що дуже негативно впливає на економіку, доцільно було б скасувати заборону в інтересах як пасажирів, так і перевізників», – зазначає автор петиції.

Нагадаємо, днями міська влада відхилила дві петиції про скасування зупинки транспорту під час повітряних тривог. На обидві петиції міська влада дала однакову відповідь: нагадала алгоритм дій під час повітряної тривоги і додала, що на кожній зупинці розміщені інформаційні схеми щодо того, як дістатися до найближчого укриття.

Раніше транспортна комісія Київради не підтримала одразу дві петиції киян про скасування зупинки транспорту під час повітряних тривог, але ухвалила рішення звернутися з цього приводу до Ради оборони Києва. Раніше мер Києва Віталій Кличко відхилив петицію №11709 про скасування зупинки транспорту під час тривог.

Зараз набирає підписи ще одна аналогічна петиція.

Водночас, як заявив директор департаменту муніципальної безпеки Київської міської державної адміністрації Роман Ткачук, поліція має зупиняти маршрутки, які продовжують рух під час повітряних тривог.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!