Політична реклама

Ліки для хворих на діабет відпускатимуть за нижчими цінами

1403 0
Держпідприємництво опрацювало проект постанови Кабінету Міністрів України «Про реалізацію пілотного проекту щодо запровадження державного регулювання цін на лікарські засоби для лікування осіб хворих на діабет типу ІІ», а голова служби Михайло Бродський погодив документ.

Прийняття цієї постанови дозволить запровадити державне регулювання цін на лікарські засоби для лікування осіб хворих на діабет типу ІІ,- інформує прес-служба Держпідприємництва України Досягнути цієї мети можна буде, встановивши граничних рівень оптово-відпускних цін на такі засоби.

Пропонується реалізувати пілотний проект у 2 етапи: 1) визначення порівняльних (референтних) цін; 2) відпрацювання механізму відшкодування їх вартості за рахунок коштів державного та місцевих бюджетів (другий етап).

Очікується, що це знизить ціни на медикаменти для хворих на діабет типу ІІ та забезпечить їх необхідними лікзасобами.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!