На війні загинули троє захисників. Сьогодні з ними попрощаються

2250 0
Воїни загинули на російсько-українській війні.
ФОТО УМОВНЕ/ ЛЬВІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ФОТО УМОВНЕ/ ЛЬВІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Сьогодні, 17 грудня, Львівщина прощається із захисниками Володимиром Іваником, Сергієм Скоріковим та Андрієм Демчиною. Про це повідомила Львівська ОВА.

Що відомо про Героїв 

Володимир Іваник. Народився в селі Володимирці Журавненської громади. Із початком повномасштабного російського вторгнення став на захист України від окупанта. Загинув 3 грудня 2023 року під час виконання бойового завдання біля населеного пункту Хромове Бахмутського району Донецької області.

Сергій Скоріков. Мешканець Червонограда Львівської області, 1972 року народження. Із початком повномасштабного російського вторгнення став на захист України від окупанта. Проходив військову службу в/ч А7075. Загинув 13 грудня 2023 року.

Андрій Демчина. Мешканець Червонограда Львівської області, 1975 року народження. Із початком повномасштабного російського вторгнення став на захист України від окупанта. Проходив військову службу в/ч 7075. Загинув 13 грудня 2023 року.

Нагадаємо, на Львівщині 16 грудня близько 14:30 сталася ДТП. Внаслідок аварії загинули троє військовослужбовців.

Юлія Кметик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!