Львівська залізниця пропонує пасажирам орендувати вагон-салон

1781 0
Львівська залізниця пропонує своїм пасажирам для поїздок як в межах України, так і закордон брати в оренду цілий вагон-салон.
Фото: прес-служба Львівської залізниці

Фото: прес-служба Львівської залізниці

Зовні цей вагон не відрізняється від інших. Всередині ж у ньому є дві спальні, кабінет зі спальним місцем, ванна кімната та великий конференц-зал. У вагоні облаштована кухня та великий обідній стіл, інформує прес-центр відомства.

Географія поїздок вагоном-салоном не обмежується Україною, ним можна подорожувати у всіх напрямках, у яких курсують поїзди Львівської залізниці. Часових обмежень така поїздка теж не має.

Замовити вагон-салон можна, звернувшись у пасажирську службу Львівської залізниці за номерами телефонів (032) 226-46-36, 226-37-28. Ціна послуги залежить від дати подорожі, її напрямку, тривалості, а також того, чи потрібна пасажирам пересадка.  

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!