Львівську молодь запрошують на фестиваль ActiveWeekend

1918 0
Протягом дня в Парку культури відбудуть різноманітні майстер класи, лекції та концерти.
фото ЛОДА

фото ЛОДА

9 вересня з 13:00 до 22:00 у Парку Культури імені Богдана Хмельницького відбудеться одноденний фестиваль для молоді ActiveWeekend, передає прес-служба ЛОДА.

«Ця подія створює спільну платформу для обміну досвідом, що вмотивує на втілення власних ідей. Проект активізує молодь та допоможе їй розширити світогляд, відкрити нові таланти та отримати потрібні навички у різних сферах», – повідомляють організатори.

Читайте також: Львів'ян запрошують на фестиваль «Вітер на-дії»

Під час Фестивалю парк поділять на дев’ять зон: медіа, неформальної освіти, travel, healthy, family, dance, технологій, активного дозвілля, та дитяча зона. Протягом п’яти годин на них відбуватимуться різні тренінги, лекції та майстер-класи. Опісля відбудеться концерт просто неба.

Вхід на фестиваль вільний, за умови попередньої реєстрації. Детальніше про подію можна дізнатися тут.

Довідка

ActiveWeekend – це фестиваль активного дозвілля та неформальної освіти, створений з метою активізувати молодь Львівщини та інших регіонів. Його організували двоє 17-надцятирічних дівчат з ГО «Молоді лідери України» – Ярина Мірко та Уляна Кунтій.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!