Політична реклама

Львівських школярів запрошують на олімпіаду з інформаційних технологій

1789 0
Інститут комп`ютерних наук та інформаційних технологій Національного університету «Львівська політехніка» оголосив конкурс-олімпіаду творчих робіт з інформаційних технологій для учнів загальноосвітніх шкіл.

Учасникам конкурсу запропоновано виконати одне або одразу три завдання: розробити програму певної комп`ютерної гри, запропонувати свій варіант сайту олімпіади і розробити символіку для завдань інформаційних технологій, - інформує прес-служба Національного університету “Львівська політехніка”.

Конкурсні роботи  для рецензування слід надіслати на електронну пошту: [email protected] не пізніше 20 квітня 2013 року. Там же можна дізнатися про подробиці конкурсу.

Кожна надіслана робота повинна містити пояснювальну записку, виконане творче завдання та опис його презентації.

Захист робіт відбудеться 27 квітня в ауд. 809 V навчального корпусу  Львівської політехніки (вул. Ст. Бандери, 28). Початок об 11 годині.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!