Львівський офіс ІТ-компанії DataArt відзначає першу річницю успішної роботи

4432 0
Американська ІТ-компанія DataArt, що має представництво у п’яти містах України та за кордоном, рік тому відкрила свій офіс у Львові. За цей рік вона встигла сформувати потужну команду та досягти значних успіхів на ІТ-ринку. У свою команду DataАrt набирає молодих фахівців, які бажають розвиватися та працювати у творчій і неформальній атмосфері. На сьогодні в офісі працює 55 осіб, проте компанія проводить активний набір людей.®
фото: www.youtube.com

фото: www.youtube.com

В DataArt існує програма внутрішнього навчання колег - DataArt. EDU. Оскільки компанія орієнтована на індустріальну спеціалізацію та розробку програм на найсучасніших платформах, в освітню систему входять різні способи і форми навчання. DataArt. EDU - розгалужена структура з декількома напрямками: від корпоративних курсів для підвищення рівня знань англійської мови(володіння якою є однією із основних вимог до кандидатів на роботу), семінарів, РМ-курсів до курсів для самостійного навчання. Фахівці DataArt розробили близько 60 курсів за різними технологіями: .NET, C ++, Java, Ruby, Mobile (Android, iOS, Windows Phone, BlackBerry), QA, Python, JavaScript, автоматизації, дизайну та багатьох інших напрямків. Відвідувати їх можуть співробітники, які успішно пройшли випробовувальний термін.

Велика увага в компанії приділяється співпраці з вищими навчальними закладами. Так, незабаром в НУ «Львівська Політехніка» запрацює лабораторія DeviceHive. Відкриття лабораторії - прекрасна можливість для студентів вивчити сучасні технології, на практиці ознайомитися з M2M, різними мікроконтроллерами та сенсорами на базі відкритого проекту DeviceHive. Вже зараз DeviceHive доступний широкій аудиторії, він дає можливість швидкої побудови готових систем із віддаленим доступом і віддаленим моніторингом у таких областях, як безпека, екологічно чисті технології, розумний будинок, логістика та віддалене керування об'єктами.

DataArt є учасником найбільшої локальної IT спільноти – Львівський IT Кластер і постійним партнером більшості масштабних заходів Львова (Lviv IT Arena, Lviv Java Day, ICTERI та ін.) В компанії успішно працють технічна спільнота для тестувальників программного забезпечення (QA Talk) та спільнота IT Talk, які на регулярній основі проводять зустрічі для усіх зацікавлених світом IT.

Директор львівського офісу DataArt Валерій Волков наголошує: «За рік успішної роботи нам вдалося сформувати потужну команду професіоналів з високою продуктивністю, налагодити співпрацю з навчальними закладами, організувати та провести масштабні заходи для IT-спільноти міста».

Про DataArt: компанія з 1997 р займається розробкою замовного ПЗ, допомагаючи клієнтам в області фінансової індустрії, охорони здоров'я, готельного бізнесу, медіа та «інтернету речей» досягти важливих цілей. Завдяки глибоким знанням предметних областей та експертизи в області технологій, DataArt створює нові продукти, модернізує корпоративні системи і надає керовану підтримку, яку забезпечують високопрофесійні команди розробників з США, Великобританії, Центральної та Східної Європи, і Латинської Америки. DataArt — визнаний лідер в області технологічних рішень для бізнесу, який завоював довіру провідних світових компаній і найвимогливіших клієнтів, серед яких — McGraw-Hill Financial, Coller Capital, BankingUp, Ocado, artnet, Betfair, SkyScanner, Collette Vacations, Booker і Charles River Laboratories та ін.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!