Львів'ян кличуть на благодійний забіг для допомоги Пласту. Як долучитись

1623 0
Пробігти свою дистанцію можна буде будь-де.
фото: лмр

фото: лмр

Львів'ян кличуть долучитись до «Безпечного благодійного забігу» для допомоги «Пласту», що відбудеться 27 липня – 1 серпня. Учасники зможуть пробігти дистанцію у 5, 10 чи 21 км будь-де і будь-коли у цьому проміжку. Про це Tvoemisto.tv повідомили організатори – «Пласт Львів», So Good Company, Run4U і «Команчеро».

Для участі у благодійному забігу потрібно зареєструватись за посиланням до 24 липня. Мінімальний благодійний внесок становить 400 грн.

Читайте також: Нова керівниця львівського Пласту: Нам важливі не гроші, а визнання

Серед усіх, хто зареєструється і надішле скріншот свого трекера у STRAVA, Endomondo, Nike+ чи будь-якому іншому трекері бігу, розіграють призи. Для кожної дистанції буде по три призових місця з подарунками від партнерів. Одночасний старт для тих, хто змагатиметься за призи, відбудеться 1 серпня о 10:00. Місце старту – довільне.

Ліміт часу на дистанціях становить:

  • 5 км – 50 хвилин
  • 10 км – 90 хвилин
  • 21 км – 180 хвилин.

Також буде дитяча дистанція в 1 км для учасників віком до 12 років, тут часових лімітів немає. Окрім того, кожен фінішер отримає медаль.

Усі зібрані кошти передадуть на розвиток пластової станиці Львів, що є найбільшою у світі і нараховує близько 3 тисяч членів і членкинь.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!