Львів'ян попереджають про шахраїв, які пропонують ремонт в історичних будинках

2281 0
Управління вже скерувало звернення до правоохоронних органів.
Photo by Tj Holowaychuk on Unsplash

Photo by Tj Holowaychuk on Unsplash

Мешканців Львова застерігають бути обачними та не співпрацювати із шахраями, які обіцяють у повному обсязі фінансувати роботи з відновлення та реставрації старовинних брам, ремонт під’їздів, фасадів. Про це повідомили у міськраді.

У мерії кажуть, що йдеться про так звану програму «Євроінтеграція України місто Львів спадщина ЮНЕСКО» від Європейського благодійного фонду.

Управління вже скерувало звернення до правоохоронних органів та отримало підтвердження щодо шахрайства.

«Вони дзвонять людям нібито як Європейський благодійний фонд. Це шахраї. Ми зателефонували також в СБУ, де нам підтвердили, що два номери телефонів, які вказані на тих листівках, не діють. Є і люди, які вже щось підписали. Ми зателефонували на один із номерів телефонів, але нам у відповідь хамовито кричали, що вони з державними органами не співпрацюють», – прокоментувала керівниця управління охорони історичного середовища Лілія Онищенко.

Мерія застерігає мешканців бути обачними і не співпрацювати з Європейським благодійним фондом за програмою «Євроінтеграція України місто Львів спадщина ЮНЕСКО».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!