Політична реклама

Львів'ян просять повідомляти про підозрілих немісцевих

1361 0
За чутками, підозрілі молодики вже приїжджають до Західної України. Вони начебто поселяються в готелях та розгулюють містом. Відтак львів'ян та мешканців області просять повідомляти про всіх немісцевих, які викликають підозру, у міліцію та самообороні.

Шукати потенційних провокаторів починають на в'їзді до міста. Тут вже понад тиждень встановлені блок-пости, де  цілодобово працюють міліція та самооборона. Перевіряють не лише машини з чужою реєстрацією, а і з львівськими номерами. Особливо, звертають увагу на вантажівки та автобуси. Втім, на перевірки, водії реагують спокійно.

Насторожі і працівники залізниці. Особливо уважні ті, що обслуговують південні та східні напрямки. Їх також просять спостерігати за підозрілими чоловічими компаніями.

Начальник потяга Львів - Харків розповідає, що наразі на провокаторів не натрапляв. Правоохоронцям хіба що доводилось втихомирювати хуліганів. Підозрілі люди не попадались на очі і таксистам – принаймні, так вони розповідають.

Підозрілих молодиків журналісти Головних новин Львова спробували пошукати в готелях за містом. Не на камеру, розповідають, що тут дійсно були такі, чи то з російською, чи то з придністровською пропискою. Втім, інформацію про них вже передали правоохоронцям.

Чи дійсно були на Львівщині гастролери - провокатори ні міліція, ні СБУ наразі не коментують. Обіцяють, оприлюднити інформацію лише після 10 травня. Втім, мешканців і надалі просять бути пильними та не піддаватись на провокації.  

Довідка:

Про підозрілих людей можна повідомляти Народній самообороні Львівщини за номером: 098-88-27-589 або у міліцію за номером 102 чи на телефон гарячої лінії: 258-66-58.
 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!