Для захисту Львова шукають добровольців

3594 0
Військові комісаріати Львова почали формувати загони самооборони та роти охорони для захисту Львова. Залучатимуть добровольців віком від 18 до 60 років на контрактній основі.
Фото: ipress.ua

Фото: ipress.ua

Як повідомляє Львівський регіональний медіацентр Міноборони України, ці підрозділи не залучатимуть до служби в зоні АТО. Добровольчі загони нестимуть службу на блокпостах на території Львівщини.

Як розповів ТВО військового комісара Личаківсько-Шевченківсько-Залізничного об’єднаного районного військового комісаріату підполковник Владислав Заришняк до комплектування таких формувань залучатимуть громадян-добовольців віком від 18 до 60 років, шляхом укладання контрактів на проходження служби у військовому резерві.

"Ці підрозділи підпорядковуватимуться військовим комісарам та до участі в АТО не плануватимуться. Основним завданням цих підрозділів визначено: розгортання та несення служби на блокпостах, боротьба з диверсійно-розвідувальними силами противника, підтримання безпеки та порядку у районах", – зазначив він.

Охочим долучитися треба звертатись за адресою: м. Львів, вулиця Батуринська, 2 (вхід із вулиці Клепарівська, 22), Личаківсько-Шевченківсько-Залізничний ОРВК і Галицько-Франківський ОРВК. Контактна особа – майор Вадим Худолей: (050) 431-51-22; (067) 592- 08-73. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!