Львів’ян просять зібрати кошти на операцію для жінки, аби вона знову могла ходити

6322 0
Йдеться про операції зі складання стегнової кістки і заміни колінного суглобу, який отримав пошкодження внаслідок ДТП.
фото ігоря вакуленка

фото ігоря вакуленка

Олена Вакуленко, будучи при надії, два місяці пробула в комі після ДТП. Їй вдалося врятувати життя, а потім у них з чоловіком народилася донька Єва. Стан жінки поступово покращується, однак потрібна не одна операція, аби знову ходити. Про це розповідає чоловік Олени – Ігор Вакуленко, у себе на Фейсбуку.

Зокрема, йдеться про операції зі складання стегнової кістки і заміни колінного суглобу, який отримав пошкодження внаслідок ДТП.

На лікування сімя вже витратила близько мільйона гривень. І на ендопротезування суглобу та стегнової кістки попереднього потрібно від 20 000 євро. Інплант замовляють у Німеччині індивідуально для пацієнта.

Подружжя вже вичерпало свої фінансові заощадження за час лікування і реабілітації після ДТП, тому звертається до всіх небайдужих по допомогу. Уже цього тижня вони поїдуть на першу операцію в Київський інститут ортопедії і травматології.

Реквізити:

Картка Приватбанку Вакуленко Олени;

Призначення платежу: благодійна допомога;

5168 7554 2324 5139.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!