Львів’ян та їх улюбленців запрошують на фестиваль «Щасливі хвостики»

1721 0
Під час фестивалю чотирилапі зможуть спробувати якісні харчі та отримати швидке та безкоштовне чіпування.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

Сьогодні та завтра, 2 та 3 жовтня, власників тварин, їх улюбленців, а також тих, хто хоче знайти свого чотирилапого друга запрошують у Парк культури ім. Богдана Хмельницького. Тут відбудеться другий фестиваль «Щасливі хвостики», повідомляє ЛКП «Лев».

Читайте також: Як обрати собаку у родину з дітьми. Кілька порад

Фестиваль триватиме з 12:00 до 22:00 год. Вартість входу 50 грн.

Тут можна буде не лише вигуляти домашніх улюбленців у приємному товаристві, а й спробувати якісні харчі та сучасні засоби догляду тварин, отримати швидке та безкоштовне чіпування, яке забезпечать ветеринари Першої комунальної ветеринарної клініки ЛКП «Лев» та познайомитись з кінологом, працівниками та чотирилапими вихованцями комунального підприємства.

На фестивалі можна буде поспілкуватись на тему відповідального ставлення до тварин, прилаштування безпритульних та пропагування культури прибирання за своїми вихованцями під час прогулянок містом.

Нагадаємо, восени цього року у Львові планують облаштувати 30 прогулянкових маршрутів, де мешканці зможуть гуляти із собаками. Інфраструктуру для вигулу собак у Львові можна знайти тут.

Також у Львові почали облаштовувати сенсорний парк для вигулу собак. Це перший такий парк не лише у Львові, а й в Україні.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!